Oferim servicii lunare de administare website.

Site-ul dumneavoastra necesita, pentru a beneficia de garantia bunei functionari,  servicii de administrare lunara. Aceste servicii implica mentenanta, remediere bug-uri si erori. Adaugare si reimprospatare continut site. Aici se poate face referire atat la continutul media cat si la grafica. Dar si la text. Totodata administarea lunara poate presupune efectuarea de copii de siguranta ale site-ului si restabilirea acestora. (back-up)

Va punem la dispozitie aceste servicii pornind de la 50 de euro lunar iar contractele vor avea durata minima de 3 ani. Acesta deoarece investitia noastra de timp in optimizarea unor site-uri poate fi mare. Acest buget de timp poate depasi cu mult onorariul incasat. Cel putin in primele catava luni de la preluarea unui nou site. Care nu este creatia noastra! Adesea suntem nevoiti sa remediem erori ale unor site-uri care au functionat fara administrare sau mentenanta!

Oferim servicii lunare de administare website.

Uneori partea de administare nu este considerata atat de necesara. Este motivul pentru care exista tendinta de a renunta la administare! Mai ales daca webisite-ul este “nou”. Administrarea este perceputa ca o cheltuiala inutila! Total gresit! Erorile pot aparea, continutul trebuie adaugat! Adesea anumite website-uri au nevoie de administrare zilnica sau de mai multe ori pe zi. Echipa noasta va sta la dispozitie cu aceste categorii de servicii.

In raport de cerintele dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pentru a beneficia de oferta noastra personalizata!