Leasing website folosirea unui site web individualizat

Concept relativ nou, leasingul website, presupune folosirea unui site web special individualizat, contra unei taxe lunare incepand de la 50 euro, in functie de complexitatea proiectului dumneavoastra! Astfel, pentru un website simplu de prezentare, veti putea plati 50 de euro lunar, in vreme ce pentru proiecte mai complexe, cum ar fi un magazin virtual, sumele pot creste! Va recomandam sa ne contactati pentru a beneficia de o oferta de leasing adaptata nevoilor dumneavoastra!

In acest mod, noi va garantam folosirea website-ului iar dumneavoastra veti plati taxa lunara!

Contractul se incheie pe durata a trei ani. Marele avantaj al acestui sistem este acela ca leasingul are inclusa si mentenanta, in limita a 2 ore lunar, nereportabile! Astfel, daca sunteti interesati in a avea un website. dar care nu va revine ca si proprietate imediat, ci doar il folositi, individualizat complet nevoilor dumneavoastra, raportate la online, il puteti avea, fara a plati o suma mai mare de bani o singura data!

Dupa 3 ani de leasing, website-ul va revine si va este cedat!

Raportul dintre beneficii si cheltuieli este extrem de favorabil, pentru utilizator, in cazul leasingului webiste!

Avantaje:

  • Investitie initala 0 euro.
  • Administrare lunara inclusa, mentenanta in limita a 2 ore lunar
  • Posibilitatea adaugarii de informatii noi cuprinsa taxa lunara
  • Rapoarte trafic lunare. incluse, trimise in format electronic pe e-mail

Asiguram hosting si consultanta privind nevoile de hosting! Hostingul si cumpararea domeniului (exemplu: nume.ro) nu sunt incluse! Hostingul va este asigurat de catre noi, pe durata contractului initial!

Acest website este dezvoltat in raport de specificatiile dumneavoatra, fiind, in fapt un site dedicat! Asiguram consultanta, analiza si suport! Pe tot parcursul dezvoltarii proiectului!

Leasing website folosirea unui site web individualizat