Servicii optimizare SEO pentru website-ul dumneavoastra!

Search Engine Optimization,  acronim SEO, are scopul de a mari traficul pe site-ul dumneavoastra. Acest lucru inseamna, in fapt,  a va face cunoscut. Ceea ce numim generic SEO prezinta mai multe componente.  Pe de o parte optimizarea site-ului dumneavoastra prin eliminarea unor erori. Pe de alta parte contribuim la cresterea vitezei de incarcare. Nu in ultimul rand discutam despre adaptarea continutului grafic la necesitatile web prin prelucrare adecvata – toate acestea asigurand o experienta placuta vizitatorilor. De asemenea SEO  poate insemna definirea unor termeni cheie relevanti domeniului astfel ca motoarele de cautare pot lista facil site-ul dumneavoastra! 

 

Preturile noaste pentru Search Engine Optimization, pornesc de la 200 euro.

Insa aceasta este o suma generica. Pentru a beneficia de oferte personalizate, va rugam sa ne contactati. Astfel, impreuna vom evalua nevoile dumneavoastra!

Ulterior va vom prezenta un deviz ce depinde de mai multi factori. Unul dintre factori cu influenta directa asupra preturilor, este numarul de pagini ale site-ului.

Totodata, continutul text si calitatea lui pot fi importante! Tinand cont de cele de mai sus, elaboram oferta noastra de pret! 

SEO este un demers important pentru prezenta dumneavoastra online! Nu atat prezenta este importanta! Importanta este mai ales listarea! Unde anume va aflati atunci cand se initiaza o cautare! Adesea paginile 2 sau 3 … nu exista! Alegerile se fac din prima pagina!

Servicii optimizare SEO pentru website-ul dumneavoastra!