Realizam website-uri personalizate, identitatea dumneavoastra online !

Un site web reprezinta o carte de vizita, un element de definire a identitatii vizuale a unei afaceri, a unei institutii publice, a unui serviciu de utilitate publica. Reprezinta, la modul realist, imaginea online a respectivului demers. Noi va putem ajuta, indruma, consilia, in prima faza, in realizarea identitatii vizuale a site-ului dumneavoatra. Impreuna vom putea alege cele mai bune solutii care sa va reprezinte si care sa va ofere o identitate vizuala unica, atractiva din punct de vedere grafic si bine functionala din punct de vedere tehnic.  Astfel, va oferim website-uri personalizate, identitatea dumneavoastra online!

Beneficiind de experienta in domeniul designului web, in domenii variate de activitate, incepand de la domeniul economic, bussiness dar si in domeniul social si educational, website-urile dezvoltate de noi au permis clientilor sa-si dezvolte si consolideze afacerile si sa aiba o identitate vizuala online unica si deplin functionala.

Munca noastra incepe cu stabilirea unor obiective ale demersului, cu o analiza a dorintelor dumneavoastra din punct de vedere informational. Totodata ne concentram si pe aspecte estetice, culoare, grafica, imagine.

Impreuna va vom dezvolta proiectul, pas cu pas! Vom fi alaturi de dumneavoastra in alegerea denumirilor paginii si a sub-paginilor, in configurarea butoanelor! Configurarea eficienta a meniurilor dar si al altor elemente de identitate vizuala – elemente grafice, fotografii! Va vom pune la dispozitie alternative si veti avea posibilitatea de a face alegeri!

Odata finalizat website-ul va putem pune la dispozitie servicii de administrare lunara pentru modificarea si adaptarea continutului. Totodata lunar va pot fi furnizate statistici ale traficului!

Contactati-ne si veti avea garantia unor servicii calitative si prompte, in raport de nevoile dumneavoastra! 

Oferim servicii incepand de la identificarea numelui domeniului! Continuam cu dezvoltarea site-ului!  Nu uitam nici de hosting! Iar apoi va insotim cu serviciile de mentenanta!

Calitatea, eficienta si promptitudinea ne definesc!